Снимка Pexels От 26 април и до края на учебната година

...
Снимка Pexels От 26 април и до края на учебната година
Коментари Харесай

От 26 април Италия постепенно започва разхлабване на въведените в страната мерки

Снимка Pexels 

От 26 април и до края на образователната година отварят още веднъж учебните заведения.

От 26 април Италия последователно стартира разхлабване  на въведените в страната ограничения за ограничение разпространяването на ковид. Това стана ясно след заседаниетона държавното управление, съобщи АНСА. Новият декрет ще бъде годен до 31 юли, предава news.bg.

Основните ограничавания ще бъдат отстранени в районите  с невисок риск, класифицирани като " жълти зони ".  

Въведеният вечрен час от 22 часа обаче  ще остане в действие най-малко до 1 юни.  След май, след по-нататъшен разбор на епидемиологичните данни,  ще бъде допустимо неговото унищожаване или преместването му от 23 часа нататък .

Указът дефинира график за работа на доста предприятия, в това число заведения за хранене, театри и фитнес зали. Те ще могат да работят с клиенти, само че при някои ограничавания.

Националната възбрана за пътешестване сред райони към този момент няма да се ползва за жълтите зони. Хората ще имат право да влизат и напущат зони, класифицирани като по-висок риск, посредством потреблението на по този начин наречения " зелен пропуск ", който ще бъде издаван въз основа на имунизации или негативни проби.

" Не бихме могли да гласуваме в поддръжка на декрет, който продължава да постанова затваряния, вечерен час, ограничавания ", съобщи водачът на " Лигата " Матео Салвини в изказване след съвещанието на кабинета.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР